Mirjana Miljković

Obrazovanje
Diplomirala na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu 2010. godine. Nakon diplomiranja u periodu od 2011. do 2013. godine, pripravničku praksu obavljala u advokatskoj kancelariji. Master akademske studije, drugog stepena, na studijskom programu Master akademske studije prava na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu završila 2012. godine. Pravosudni ispit položila je 2013. godine. Od 2015. godine član je Advokatske komore Beograda kao samostalni advokat.
Članstvo

Advokatska komora Beograda

Oblasti

Krivično pravo, upravno pravo i građansko pravo.

Kontakt podaci

(+381) 60 303 28 24

mirjana@advokatisrbija.com

Karijera

Mirjana Miljković je stručnjak sa bogatim iskustvom u oblastima krivičnog prava, upravnog prava i građanskog prava. Njeno stručno znanje, oštroumnost i posvećenost klijentima omogućava joj da efikasno zastupa njihove interese i obezbedi pravdu.

Jedno od glavnih područja ekspertize Mirjane Miljković je krivično pravo. Ona je specijalizovan za zastupanje klijenata u krivično pravnim predmetima i poseduje sertifikat za zastupanje maloletnika u ovim slučajevima. Njeno dubinsko razumevanje zakona i postupaka krivičnog pravosuđa omogućava joj da efikasno brani svoje klijente i obezbedi im fer suđenje. Mirjana Miljković je poznat po svojoj strastvenosti i odlučnosti da se bori za pravdu, bez obzira na složenost predmeta.

Pored krivičnog prava, Mirjana Miljković takođe ima značajno iskustvo u upravnom pravu. Ona je savladala složene propise i postupke koji se odnose na administrativne sporove, licenciranje i regulativu. Njena stručnost u ovoj oblasti omogućava joj da efikasno zastupa klijente pred upravnim organima i obezbedi im pravedan tretman. Mirjana Miljkovićje poznat po svom analitičkom pristupu i sposobnosti da pruži jasno i ubedljivo pravno zastupanje.

Pored maternjeg jezika, Mirjana Miljković tečno govori engleski jezik. Ova veština  joj omogućava da uspešno komunicira i zastupa klijente iz različitih kulturnih i jezičkih pozadina. Mirjana Miljković je posvećena pružanju visokog nivoa usluge svojim klijentima i stalno se usavršava kako bi ostala u toku sa najnovijim pravnim razvojima.